Nak tak kalau Vennea bantu
‘LETUPKAN’ KEMBALI jualan bisnes
anda setelah lockdown berakhir?

Dapatkan Konsultasi Secara Percuma Sekarang!

Perlukan khidmat nasihat daripada Vennea? hubungi terus business development kami & kami bantu letupkan bisnes anda!

Banyak Negeri Sudah Beralih Ke Fasa Pemulihan, Bisnes Pun Sedang Bersaing Mendapatkan Pelanggan. Takkan Masih Bergantung Kepada Offline Marketing Lagi?

Sebagai bisnes owner, mesti anda…

Risau bakar duit sia-sia
takde hasil

Tak cukup masa nak belajar sendiri pasal digital marketing.

Tak dapat cari angle yang convert.

Leads yang masuk tak berkualiti

Dah join macam-macam kelas/webinar/workshop,
bila buat sendiri tak jadi.

Bila jadi bisnes owner ni, tak payah pening-pening.

Serahkan saja pada yang pakar.

Dengan pengalaman gabungan lebih dari
30 tahun dalam pemasaran digital, kami
sudah bantu lebih 300 bisnes TURBO kan
sales mereka sehingga mencecah
jutaan ringgit!

Jom tengok bagaimana Vennea bantu bisnes
naikkan jualan mereka

Niche Qurban & Aqiqah

Syarikat ini membawa visi dan misi menjadi platform perhubungan dikalangan komuniti Islam serantau. Tempahan aqiqah dilaksanakan di lebih dari 17 buah negara sasaran dengan komuniti Muslim dhaif dan sangat memerlukan.

Kempen pengiklanan digital 90 hari bersama Vennea bermula daripada Februari sehingga April 2021 mencatatkan signifikan kenaikan jualan 5 angka ke 6 angka.

Untuk kempen Qurban 2021, jualan dicatat sehingga mencecah 6 angka (RM1,453,900) melalui jualan di Salepage & di WhatsApp

Niche Kesihatan

Syarikat yang sudah lebih 15 tahun di dalam pasaran kesihatan. Sebelum ini lebih banyak menghasilkan produk kesihatan untuk rawatan penyakit 3 serangkai.

Kempen pengiklanan digital 90 hari bersama Vennea bermula daripada Jun 2021 sehingga Ogos 2021 (sepenuhnya untuk pembelian di Salepage) telah mencatatkan signifikan kenaikan jualan bulanan sehingga mencecah RM551,000 pada bulan ke-3

Baru memperkenalkan formulasi suplemen tambahan di pasaran beberapa bulan yang lalu, produk kesihatan yang disimulasi oleh doktor perubatan ini mengfokuskan kepada menguatkan sistem pertahanan badan terutama di musim pandemik.

Salepage dan poster pengiklanan kreatif yang dihasilkan oleh Vennea sepanjang tempoh kempen berjaya menghasilkan “online conversion” membanggakan.

Niche Qurban & Aqiqah

Sejumlah RM8.9 juta nilai jualan dihasilkan oleh team Vennea dalam kempen Qurban pada tahun 2021 untuk satu klien kami sebuah Yayasan NGO Qurban.

Kempen secara agresif ini dijalankan selama 2 bulan di platform social media seperti FB, IG, Google – search, display & Youtube, Twitter dan juga Tiktok.

Keseluruhan jualan berlaku di Salespage yang telah dihasilkan oleh team Vennea.

Niche Kesihatan

Produk klien adalah sarang Burung yang mempromosikan kesihatan & kecantikan sebagai tema iklan. Sebelum ini jualan bergantung sepenuhnya kepada rancangan GoShop & Ejen.

Vennea telah menggunakan sepenuhnya Salepage untuk tujuan conversion secara automatik.

Dalam sebulan sahaja, jumlah jualan RM34,000 dihasilkan sepenuhnya di Salepage.

Sila nyatakan soalan jika ada...

Nak kami bantu ‘LETUPKAN’ jualan bisnes anda melalui digital marketing?

Perlukan khidmat nasihat daripada Vennea? hubungi terus business development kami & kami bantu letupkan bisnes anda!