Pemilik Bisnes & Marketer yang struggle buat jualan lebat di website.

“KAMI NAK BOCORKAN RAHSIA #1 KAMI”

RAHSIA BAGAIMANA AGENSI DIGITAL MARKETING BINA SALES PAGE YANG SUPER-CONVERT

DAN BANTU PARA USAHAWAN JANA 5-6-7 ANGKA DALAM 1-3 BULAN YANG PERTAMA UNTUK KLIEN-KLIEN KAMI.

100% Jualan Di Website Dengan Sentuhan Manusia Yang Minima.

RISAU KAMI JUAL AIR LIUR?

Gambar diatas ini adalah bukti PROVEN RESULT yang kami dah hasilkan

DAN YG PALING BEST…SEMUA JUALAN INI MASUK
100% AUTOMATIK TANPA MANUSIA

Nak sales bisnes anda juga naik “kaw-kaw” macam ni?

Pernah Tak Anda Rasa

Sanggup bayar mahal nak masuk seminar anjuran
sifu-sifu glamor untuk letupkan jualan.

Tapi...

Rupanya banyak cerita pasal motivasi je. Bila cerita bab teknikal sikit, terus kena upsell untuk daftar next class huhu.

Kan...

“Ini ilmu advance untuk next class. Hanya untuk yg betul-betul serius & sanggup invest sahaja” So bila sales bisnes kita nak naik nie? Duit dah banyak habis invest. 🙁

Bila dah join kelas-kelas yang ajar buat sales page convert, bila buat sendiri result semua kelaut.

Duit dah banyak lebur tapi hasil langsung ilek.

Ini isu besar bila join pelbagai kelas & seminar sembarangan.

Adakah anda jawab “Ya” kepada salah satu daripada masalah diatas?

(maaf kalau ada yg terasa, tapi ini mmg realitinya sekarang 😅🙏).

JANGAN RISAU!

Kami ada alternatif yang lebih profitable & berbaloi dari pelbagai segi. (InshaAllah)

BAGAIMANA KAMI BANTU ANDA AUTOMATE
DAN LETUPKAN JUALAN

Copywriting

Kami hasilkan copywriting khas untuk Sales Page yg mampu membuatkan prospek (visitor web) bertukar kepada pelanggan.

12 Steps Salepage Convert

Inilah sebenarnya rahsia TERBESAR!! 12-Steps ini direka khas untuk menjentik emosi prospek anda untuk membuat pembelian di Sales Page.

Jana Jualan Tanpa Henti

Teknik ini telah terbukti PROVEN dalam membantu kami hasilkan jualan hingga jutaan ringgit sebulan.

Awas!!

Kadang-kadang kami pun cuak nak guna teknik ni.

Sebab bila dah faham, ibarat anda boleh jual apa-apa sahaja produk walaupun produk itu sebenarnya “kurang berkesan”.

Bak kata pakcik Spiderman..

With Great Power, Come Great Responsibility.

Sekarang ni kita di persimpangan era baru! Tahun 2021

Disebabkan “asbab” berlakunya Pandemik Covid-19, behavior pembelian sudah berubah 180 darjah. Bayangkan.. Malam order di shopee/lazada, esok petang barang dah sampai.

Kini, membeli di website tanpa perlu datang kedai adalah..

THE NEW NORMAL

Dalam pakej ini anda dapat website e-commerce menggunakan

WordPress

Order System

Online Payment Gateway

100% AUTOMATIK HASILKAN JUALAN TANPA MANUSIA

“Wow! Menarik pakej ni. Tapi siapa awak ni sebenarnya yang nak bantu saya automatekan jualan ni? Layak ke?”

JANGAN RISAU!

INI SEBAB KENAPA KAMI ORANG PALING SESUAI UNTUK BERKONGSI ILMU INI DENGAN ANDA!

Dengan pengalaman gabungan lebih dari
30 tahun dalam pemasaran digital, kami
sudah bantu lebih 300 bisnes TURBO kan
sales mereka sehingga mencecah
jutaan ringgit!

PROFESIONAL DAN DIIKTIRAF

Nak kami bantu ‘letupkan’ jualan bisnes anda melalui pemasaran digital?

APA YANG AKAN BERLAKU PADA BISNES ANDA SELEPAS LANGGAN PAKEJ KAMI INI?

Dah Tak Perlu Nak Reply WhatsApp

Sales masuk secara automatik tanpa anda perlu serabut melayan whatsapp sampai pukul 2-3 pagi.

Kini hidup anda lebih tenang mula ada “quality time” bersama family.

Paling best, pergi holiday dengan family pun sales masuk.

Kurangkan “Kebergantungan” Kepada Team Sales

Ini benda paling WIN!! Tak perlu nak sorok dari kami.

“Ya! Saya nak capai semua ini! Tapi bunyi mcm too good to be true je. Betul ke ada yg dah berjaya?”

JOM TENGOK SENDIRI RESULT DAN TESTIMONI INI

Niche Qurban & Aqiqah

Syarikat ini membawa visi dan misi menjadi platform perhubungan dikalangan komuniti Islam serantau. Tempahan aqiqah dilaksanakan di lebih dari 17 buah negara sasaran dengan komuniti Muslim dhaif dan sangat memerlukan.

Kempen pengiklanan digital 90 hari bersama Vennea bermula daripada Februari sehingga April 2021 mencatatkan signifikan kenaikan jualan 5 angka ke 6 angka.

Untuk kempen Qurban 2021, jualan dicatat sehingga mencecah 6 angka (RM1,453,900) melalui jualan di Salepage & di WhatsApp

Niche Kesihatan

Syarikat yang sudah lebih 15 tahun di dalam pasaran kesihatan. Sebelum ini lebih banyak menghasilkan produk kesihatan untuk rawatan penyakit 3 serangkai.

Kempen pengiklanan digital 90 hari bersama Vennea bermula daripada Jun 2021 sehingga Ogos 2021 (sepenuhnya untuk pembelian di Salepage) telah mencatatkan signifikan kenaikan jualan bulanan sehingga mencecah RM551,000 pada bulan ke-3

Baru memperkenalkan formulasi suplemen tambahan di pasaran beberapa bulan yang lalu, produk kesihatan yang disimulasi oleh doktor perubatan ini mengfokuskan kepada menguatkan sistem pertahanan badan terutama di musim pandemik.

Salepage dan poster pengiklanan kreatif yang dihasilkan oleh Vennea sepanjang tempoh kempen berjaya menghasilkan “online conversion” membanggakan.

Niche Qurban & Aqiqah

Sejumlah RM8.9 juta nilai jualan dihasilkan oleh team Vennea dalam kempen Qurban pada tahun 2021 untuk satu klien kami sebuah Yayasan NGO Qurban.

Kempen secara agresif ini dijalankan selama 2 bulan di platform social media seperti FB, IG, Google – search, display & Youtube, Twitter dan juga Tiktok.

Keseluruhan jualan berlaku di Salespage yang telah dihasilkan oleh team Vennea.

Anda boleh capai semua ini, biar kami bantu anda tingkatkan jualan.

Anda Akan Dapat...

Sales Page Copywriting/ E-commerce Cart System

Sales masuk secara automatik tanpa anda perlu serabut melayan whatsapp sampai pukul 2-3 pagi. Kini hidup anda lebih tenang mula ada “quality time” bersama family. Paling best, pergi holiday dengan family pun sales masuk.

BONUS #1: Payment Gateaway

Setup terpenting untuk lonjakan jualan sebagai mekanisma pembayaran yang paling mudah dan smooth, dan yang paling penting tak perlu reply whatsapp satu persatu.

BONUS #2 : Google Analytics

Dapatkan data dan nombor penting sebagai indikator untuk mengawal masalah-masalah teknikal yang berlaku tanpa perlu mengupah digital marketing strategist yang menelan belanja beribu ringgit.

BONUS #3 : SEO Friendly

Tolak ke atas website anda di halaman pertama carian Google tanpa perlu berbelanja besar.

BONUS #4 : Enquiry Form

Selamatkan jari dan duit anda daripada mengupah sales admin untuk melayan prospek secara manual dengan ciri automasi mendapatkan leads dengan mudah.

BONUS #5: Security & Firewall *Hostin *Domain

Tingkatkan kepercayaan leads dan prospek dengan ciri keselamatan bagi mengelakkan website anda menjadi ancaman penjenayah siber.

Dengan pakej ini anda boleh mencapai impian jana sales secara berterusan.

Sila nyatakan soalan jika ada...

Nak kami bantu ‘LETUPKAN’ jualan bisnes anda melalui digital marketing?

Perlukan khidmat nasihat daripada Vennea? hubungi terus business development kami & kami bantu letupkan bisnes anda!

Lecehlah isi borang. Saya nak whatsapp terus boleh?

Boleh terus laju-laju whatsapp Tuan Helmy kami

With more than 30 years of combined experience in digital marketing and business growth, we are a ROI-driven Digital Marketing Agency.

Contact Us

No. 59-1, Jalan Prima SG 2, Prima Seri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor.

Mon – Fri, 9a.m – 6p.m

Office: 03 6734 0159

Hotline : 011 5333 0536